(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemersbedrijf Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is hét aannemersbedrijf nabij Groningen. Wij zitten al meer dan 100 jaar in het vak en hebben ruime ervaring met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Zetstra Bouwbedrijf is een familiebedrijf is gevestigd in Enumatil, een dorp in Groningen. Wij bedienen veelal particulieren, bedrijven en instellingen in Groningen en omstreken. Ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s behoren tot de klantenkring van ons aannemersbedrijf.

Het aannemersbedrijf in Groningen voor een persoonlijke aanpak

Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken, weten wij iedere bouwklus tot een goed einde te brengen. Wij weten dan ook dat communicatie erg belangrijk is, zowel met de klant als onderling. We houden de lijntjes kort zodat we snel kunnen schakelen en verliezen uw wensen nooit uit het oog. We vullen uw wensen graag aan met onze deskundig adviezen. Er gebeurt echter niks zonder uw toestemming. U heeft natuurlijk ook een budget waar wij rekening mee dienen te houden.

Ook ons personeel draagt bij aan ons kwaliteitsniveau. Aannemersbedrijf Zetrstra werkt met ervaren bouwspecialisten die weten van aanpakken. Zij staan het gehele project voor u klaar.

Aannemersbedrijf Groningen voor al uw bouwklussen

Aannemersbedrijf Zetrstra in Groningen kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij zijn in te schakelen voor ieder type bouwklus, maar kunnen ook helpen met de zaken er om heen. Denk aan het aanvragen van een bouwvergunning of het regelen van een goede installateur of schilder. U kunt het gehele project bij ons onderbrengen, zodat u één aanspreekpunt heeft en verder niks meer hoeft te regelen.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!