(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel aannemersbedrijf bij Drenthe met ruime ervaring 

Bent u voornemens een nieuw-, aan- of verbouwproject op te starten? Zetstra Bouwbedrijf is uw aannemersbedrijf in Drenthe, met meer dan 100 jaar ervaring in het uitvoeren van dergelijke projecten. Deze ervaring komt goed van pas om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Niet alleen bij de uitvoering van een bouwproject, maar ook met advies op maat vooraf. Welke mogelijkheden heeft u? Waarop dient u te letten bij het uitwerken van uw plannen? Enzovoorts. Als aannemersbedrijf bij Drenthe helpen we u graag op weg! Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Diensten van ons aannemersbedrijf bij Drenthe 

Ons aannemersbedrijf bij Drenthe heeft ervaring in het uitvoeren van verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw, restauraties en renovaties, utiliteitsbouw en bijvoorbeeld het vernieuwen van kozijnen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken we gebruik van bijzonder duurzame materialen. Deze materialen zorgen niet alleen voor een fraai eindresultaat. Ze gaan ook nog eens ontzettend lang mee, zonder dat u hier veel onderhoud aan uit hoeft te voeren. Een fijn idee! 

Kennismaken met ons aannemersbedrijf bij Drenthe

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons aannemersbedrijf bij Drenthe? Bent u benieuwd wat onze werkwijze is bij bouwprojecten? Neem eens contact met ons op. We helpen u graag verder! Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een passend plan te komen voor uw project. Pas wanneer u instemt met dit plan gaan we voor u aan de slag. Zo weet u straks precies wat u van Zetstra Bouwbedrijf kunt verwachten! Ook laten we u graag voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten zien. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden die u heeft.