(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp van een aannemer in Zuidlaren 

Bent u voornemens een nieuwe woning te bouwen? Wilt u uw bestaande woning renoveren? In beide situaties kan de hulp van een ervaren aannemer in Zuidlaren zeer wenselijk zijn. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij bouwwerkzaamheden in of rondom uw woning. Naast de verbouwing in huis, kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het vervangen van kozijnen, het herstel van aardbevingsschade in een buitenmuur, enzovoorts. De zeer ruime ervaring die onze vakmensen hebben opgebouwd komt goed van pas bij de uitvoering van deze werkzaamheden. 

Plannen maken met aannemer in Zuidlaren  

Een (bouw)project begint voor onze aannemer in Zuidlaren met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet uw nieuwbouwwoning, een aanbouw of bijvoorbeeld de restauratie van een oud pand voldoen? We laten u bij deze inventarisatie graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerde werkzaamheden. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden die u heeft en van de kwaliteit die Zetstra Bouwbedrijf u levert als aannemer in Zuidlaren. Voor de uitvoering van werkzaamheden werken we samen met diverse andere gerenommeerde partijen uit de regio. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede en duurzame bouwmaterialen, waarvan u lange tijd plezier heeft. 

Aannemer in Zuidlaren inschakelen voor uw project 

Heeft u al een beeld van het (bouw)project wat u uit wilt laten voeren door onze aannemer in Zuidlaren? Neem eens contact met ons op! We maken graag nader kennis om uw ideeën en wensen te bespreken. Indien gewenst denken we graag met u mee over mogelijkheden om uw plannen verder te optimaliseren. Op onze website vindt u alvast meer informatie over de verschillende diensten die Zetstra Bouwbedrijf u aanbiedt.