(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Zuidhorn

Zoek je een betrouwbare aannemer in Zuidhorn? Met Zetstra Bouwbedrijf BV kies je voor een aannemer met 100 jaar bouwervaring in en rond Groningen. Wij zijn een flexibel bouwbedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij kunnen snel voor je aan de slag, doordat wij veel materialen op voorraad hebben en beschikken over een eigen werkplaats. Aan de hand van doordachte plannen en korte lijntjes klaren wij elke klus naar tevredenheid.

Een aannemer Zuidhorn met vele bouwdisciplines

Zetstra Bouwbedrijf BV verzorgt en vervult al je wensen op het gebied van verbouw, nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, aanbouw en onderhoud. Maar ook voor het plaatsen van kozijnen, vakkundige houtbewerking, beveiliging en herstel van bevingschade zijn wij je graag van dienst. Wij zijn actief voor particulieren maar bedienen ook bedrijven, gemeentes, instellingen en scholen. Wij kunnen je desgewenst het hele bouwproces van aanvraag tot afwerking uit handen nemen. Wil je bepaalde onderdelen in het proces voor eigen rekening nemen of heb je ook andere partijen voor je bouwproject ingeschakeld? Ook dat is geen enkel probleem; wij overleggen graag met je om samen tot een mooi resultaat te komen.

Neem contact op voor meer informatie

Wij beschikken niet alleen over veel bouwmaterialen, maar hebben ook de nodige kennis in huis. Heb je vragen stel ze gerust. Wij kunnen je bij elke stap en over elk materiaal in het bouwproces s adviseren. Wil je weten wat Zetstra Bouwbedrijf BV voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0549 – 503590 of per mail via info@zetstra.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!