(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Leek: Bouwbedrijf Zetstra

Meer dan 100 jaar een vakkundig bouwbedrijf voor Leek en omgeving. Voor al uw onderhouds-, renovatie- en bouwwerkzaamheden.

Aannemer Leek: Zetstra Bouwbedrijf

Zetstra Bouwbedrijf is al meer dan honderd jaar uw aannemer nabij Leek, Tolbert en Roden.
Zoekt u naar een aannemer in de buurt van Leek met een ruime ervaring in verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, woningbeveilging en nieuwbouw?  Dan zit u goed bij Zetstra Bouwbedrijf. Ons familiebedrijf is gevestigd in Enumatil (Gemeente Leek), centraal gelegen tussen Groningen, Leek en Zuidhorn. Ons team van enthousiaste vakmensen voert de meest uiteenlopende werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast behoren ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren tot de klantenkring van ons aannemersbedrijf.

Aannemer in de buurt van Leek denkt met u mee.

De jarenlange ervaring in combinatie met het vakbekwame personeel zorgt ervoor dat Zetstra Bouwbedrijf als aannemer nabij Leek, Nietap en Roden ieder project tot uw tevredenheid kan uitvoeren. De eisen en wensen van de klant staan binnen ons bedrijf altijd voorop. Door goed te luisteren en te overleggen met u als klant gaan wij als aannemer op zoek naar een passende, duurzame oplossing die tegelijkertijd past binnen het budget. Wij denken mee, adviseren en verzorgen het traject van A tot Z. Van bouwaanvraag, installatiewerk, schilderwerk tot aan het leveren van een complete keuken. Gaat u liever zelf aan de slag? Dan staan wij u graag bij met advies of het leveren van materialen.
 

Woningbeveiliging-inbraakpreventie nabij Leek

Een veilige woning, een veilig gevoel. Ook voor woningbeveiliging/inbraakpreventie kunt u terecht bij Zetstra Bouwbedrijf. In overleg met u maken we een (stappen-) plan voor de beveiliging van uw woning. Of het nu gaat om een enkele raamsluiting of complete vervanging van het hang- en sluitwerk, een nieuw raam met veiligheidsbeglazing of een meerpuntssluiting in uw (bestaande) voor- of achterdeur. U kunt bij ons tercht voor advies en een vrijblijvende offerte.

De werkplaats van uw bouwbedrijf nabij Leek

In de moderne werkplaats van ons bedrijf worden nagenoeg alle houtbewerkingen uitgevoerd. Denkt u hierbij aan een authetiek kozijn, tuindeuren, een trap op maat tot een complete (winkel-) pui. Maar ook een enkele dorpel of stijl voor uw kozijn maken wij op maat. Wilt u dubbel glas in uw bestaande kozijn; ook hier weten we een antwoord op.

Contactgegevens aannemer Leek

Wilt u met kennismaken met Zetstra Bouwbedrijf nabij Leek of wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf? Bel gerust ons telefoonnummer is: 0594-50 35 90. Of stuur ons een e-mail via het formulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Kijk voor meer informatie op onze dienstenpagina.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!