(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer in Groningen

Bent u op zoek naar een goede aannemer in Groningen? Kies dan voor een partner die veel ervaring heeft. Wij kunnen die partner zijn. Juist door de grote hoeveelheid ervaring die wij hebben opgedaan kunnen wij van dienst zijn bij allerlei soorten projecten. Ongeacht de omvang ervan. Of het nu gaat om het bouwen van een enkel huis of juist om een flink groot werk, is voor ons geen probleem. Daarbij kunnen wij helpen met het begeleiden van het gehele proces. Dit is immers de meerwaarde van een aannemer.

Alle soorten projecten

Het is belangrijk om te weten dat het om allerlei soorten projecten kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouw, maar ook aan verbouw of renovatie. In alle gevallen kan een goede aannemer een meerwaarde zijn. Of het nu gaat om het maken van een goede planning of om het voorkomen van problemen. Al deze redenen maken het de moeite waard om contact op te nemen en te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Zo kunnen wij zorgen dat het project geheel naar wens kan verlopen.

Een aanvraag doen

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als aannemer? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar info@zetstra.nl. Ook het invullen van het contactformulier is een goede manier wanneer meer informatie gewenst is. Hier kunnen de vragen dan in worden gesteld. Een meer directe vorm is bellen. Dit kan naar 0594-50 35 90. Er kan dan direct met iemand gesproken worden over de mogelijkheden.