(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Haren

Een goede aannemer vinden kan soms best ingewikkeld zijn. Er is veel aanbod, maar hoe vindt u die ene betrouwbare aannemer Haren waarmee u wel in zee durft te gaan voor uw bouwproject? Zetstra Bouwbedrijf is een bedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat en dus zijn staat van dienst inmiddels wel verdiend heeft. Het bedrijf is in de afgelopen decennia uiteraard met zijn tijd mee gegaan en alle moderne technieken voor bouwen en verbouwen worden tot in de puntjes beheerst door de medewerkers. U kunt bij Zetstra Bouwbedrijf terecht voor alle bouwopdrachten. Wij voeren zowel nieuwbouw als verbouw en onderhoud uit aan woningen en bedrijfspanden.

De aannemer Haren voor al uw bouwopdrachten

De aannemer Haren kunt u inschakelen voor iedere klus op het gebied van verbouwen en bouwen. Wilt u een nieuw huis laten bouwen of een nieuw bedrijfspand? Wilt u een aanbouw aan uw woning laten realiseren? Bouwbedrijf Zetstra neemt de opdracht graag aan. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en waar nodig kunnen wij u uiteraard deskundig adviseren over de realisatie van uw plannen. Door onze ruime ervaring met bouwen en verbouwen kunnen wij u wellicht nog op ideeën brengen waar u zelf nog niet aan had gedacht. Wij weten dat het belangrijk is om een project op tijd op te leveren en zullen er dan ook alles aan doen om de overeengekomen deadline te halen.

Vraag direct een offerte aan voor uw bouwproject

Aannemer Haren ziet uw aanvraag voor een offerte graag tegemoet. Wij zullen daar uiteraard zo snel mogelijk op reageren met een passend en marktconform aanbod. Als u vragen heeft kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 50 35 90. Uw offerteaanvraag of verzoek om nadere informatie kunt u sturen naar info@zetstra.nl.