(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Grootegast

Wanneer u een grote verbouwing van plan bent en u ziet het niet zitten om dat zelf te doen dan gaat u natuurlijk op zoek naar een aannemer om deze klus vakkundig voor u op te knappen. Een goede aannemer weet wat er van hem wordt verwacht en dat de klus ook binnen de afgesproken tijd klaar moet zijn. Zoekt u een aannemer Grootegast dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor het verrichten van verbouwingen, een aanbouw aan uw woning of het bouwen van een bijgebouw zoals een schuur of garage.

Grote projecten voor aannemer Grootegast

Behalve het verbouwen van een particuliere woning kunt u aannemer Grootegast ook inschakelen voor grote nieuwbouw projecten of restauratie van woningen of bedrijfspanden. Bij het bouwen van nieuwe woningen of nieuwe bedrijfsruimte is vaak sprake van een strakke planning en die moet onder alle omstandigheden worden gehaald om financiële schade te voorkomen. Daarom moet u kunnen vertrouwen op een betrouwbare aannemer die kan garanderen het werk tijdig te kunnen afronden.

Neem contact op voor een offerte

Wilt u een bouwklus door een aannemer laten uitvoeren, neem dan contact op met aannemer Grootegast om uw wensen en de aard van uw project te spreken. Wij zullen een offerte uitbrengen voor uw opdracht zodat u weet voor welk bedrag het werk kan worden uitgevoerd. U kunt ook eerst om meer informatie vragen over de werkwijze en de planning van het werk.