(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Glimmen

Als u een bouwproject wilt laten uitvoeren, of dat nu groot of klein is, dan bent u wellicht op zoek naar een goede en betrouwbare aannemer. Of u nu een aanbouw aan uw woning wilt laten maken, of een extra schuur op uw terrein wilt laten plaatsen, het zijn stuk voor stuk projecten waarvan het belangrijk is dat ze goed worden uitgevoerd  zodat u na afloop tevreden bent over het resultaat. De aannemer Glimmen kan ervoor zorgen dat uw project naar volle tevredenheid wordt afgerond.

De aannemer Glimmen werkt goed en snel

Wanneer wij een opdracht aannemen dan weten wij dat wij deze klus binnen de door de opdrachtgever gestelde tijd kunnen afgronden, bijzondere onvoorziene omstandigheden uiteraard voorbehouden. Maar onder normale omstandigheden mag u ervan uitgaan dat de met u afgesproken planning wordt gehaald. U kunt dus in principe vervolgafspraken zoals bij voorbeeld voor stoffering en inrichting van een woning of aanbouw aan een woning ruim van te voren plannen. Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar makt kunnen wij u direct een gerichte offerte sturen zodat u een goede indicatie heeft van de kosten. Als u besluit om zaken met ons te doen wordt de offerte verder uitgewerkt zodat u precies tot op de cent nauwkeurig weet wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Vraag een offerte aan voor uw bouwopdracht in Glimmen of omgeving

Wilt u uw bouwopdracht aanbesteden bij Zetstra Bouw, dan kunt u uw wensen direct aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen aan info@zetstra.nl. Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u nadere informatie over onze diensten, dan kunt u ons ook altijd bellen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 50 35 90.