(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Eelde

Een goede aannemer vinden kan soms best lastig zijn. U hoort vast ook wel de verhalen over malafide aannemers die hun afspraken niet nakomen of slecht werk leveren. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare aannemer Eelde dan moet u zeker bij Zetstra zijn. Ons bedrijf bestaat al vele jaren en wij kunnen dan ook beschikken over een zeer ruime ervaring als het gaat om het verrichten van bouwwerkzaamheden. Alles wat te maken heeft met bouwen, verbouwen of renoveren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze medewerkers zullen zich met hart en ziel inzetten om van uw project een succes te maken.

De aannemer Eelde is van alle markten thuis als het gaat om bouwprojecten

Een goede aannemer, en dat is Zetstra Bouw absoluut, is van alle markten thuis. Wij bouwen net zo gemakkelijk een schuur als dat er een compleet kantoorgebouw moet worden neergezet. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en de planning door te nemen. Natuurlijk mag een project als het even kan geen vertraging oplopen zodat de oplevering op de door u gewenste datum kan plaatsvinden. Als u ons de opdracht gunt gaan wij vol enthousiasme voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw project op de afgesproken datum kan worden opgeleverd. Daar kunt u vervolgens uw vervolgafspraken op plannen voor bij voorbeeld stoffering en inrichting.

Wij brengen graag een goede offerte uit voor uw bouwproject

Wilt u uw bouwproject aan ons uitbesteden dan bieden wij u uiteraard graag een goede offerte aan. U kunt ons uw wensen voor uw opdracht doorgeven door een bericht te sturen naar info@zetstra.nl. Heeft u vragen of aanvullende opmerkingen op een offerte, dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen via nummer 0594 – 50 35 90.