(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Schakel een aannemer in Drenthe in bij bouwprojecten 

Zetstra Bouwbedrijf is uw betrouwbare aannemer in Drenthe, welke hulp biedt bij uiteenlopende bouwprojecten. Hierbij maakt het niet uit of u aan een nieuwbouwproject begint, of uw bestaande woning wilt renoveren. Ook voor de restauratie van een klassiek pand kunt u op de hulp van onze aannemer in Drenthe rekenen. De ervaring die wij hebben in verschillende soorten bouwprojecten komt goed van pas, wanneer wij u persoonlijk adviseren over uw mogelijkheden. Laten we samen aan de slag gaan met uw bouwproject! 

Diensten van onze aannemer in Drenthe

Zoals reeds beschreven bieden we u als aannemer in Drenthe hulp bij verschillende soorten werkzaamheden. Laat bijvoorbeeld een verbouwing, een renovatie of een aanbouwproject door onze vakmensen uitvoeren. Ook voor het vervangen van houten kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij leveren uw nieuwe kozijnen op maat, zodat deze naadloos aansluiten op uw wensen. Kiest u voor een modern kozijn, of krijgt een klassiek model houten kozijn uw voorkeur? Naast het vervangen van kozijnen kunt u ook voor ander onderhoud aan uw woning bij ons terecht. 

Kennismaken met onze aannemer in Drenthe 

Wilt u meer weten over de hulp die onze aannemer in Drenthe u kan bieden? Wilt u op korte termijn kennismaken om een plan uit te werken voor uw bouwwerkzaamheden? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening en ervaring. Kijk ook eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de verschillende werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. Samen zorgen we dat uw klussen op een veilige, professionele en verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Zo heeft u hier een lange tijd plezier van!