(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professionele aannemer in Bedum 

Reken op de vakkundige hulp van onze aannemer in Bedum, wanneer u start met een verbouwing van uw woning, voor een aanbouw of voor nieuwbouw kiest. Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke klussen. Hierbij staat een team van professionals klaar om voor een eindresultaat te zorgen, welke naadloos aansluit op uw wensen. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede en duurzame materialen. Zo heeft u hier een lange tijd plezier van, zonder al snel onderhoud uit te moeten voeren. 

Plannen maken met onze aannemer in Bedum 

Bij een verbouwing, een aanbouw of bij nieuwbouw komt veel kijken. Voor onze aannemer in Bedum begint dit bij een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet uw woning straks voldoen? Ook leggen we de verschillende opties aan u voor op het gebied van materiaalgebruik. Kiest u bijvoorbeeld voor moderne kunststof kozijnen, of gaat u voor de authentieke houten kozijnen die Zetstra Bouwbedrijf zelf fabriceert? Ook houten kozijnen kunnen vele jaren mee, als u deze periodiek onderhoudt. Niet alleen bieden we hulp bij een aan-, ver- of nieuwbouw. Ook voor het herstel van bevingsschade kunt u op onze aannemer in Bedum rekenen. 

Advies van aannemer in Bedum

Vindt u het lastig om te bepalen waarmee u rekening dient te houden bij bouwwerkzaamheden aan en binnen uw woning? Wilt u op korte termijn hulp van onze aannemer in Bedum voor een aanpassing aan uw pand? Neem in dergelijke situaties vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u meer vertellen over de hulp die onze vakmensen u kunnen bieden, de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd en de factoren waarop u dient te letten bij bouwwerkzaamheden.