(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer in Assen voor uw bouwproject 

Bent u voornemens binnenkort met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning te starten? Zetstra Bouwbedrijf staat voor u klaar als aannemer in Assen. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in de uitvoering van sterk uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Het maakt dat we u vrijwel altijd van dienst kunnen zijn! Laten we samen om tafel gaan, zodat we een eerste inventarisatie kunnen maken van uw wensen. Wij denken graag met u mee, wanneer u nog niet precies weet hoe u een bouwproject vorm wilt geven. Ook kunnen we uw plannen toetsen op de haalbaarheid hiervan. 

Aannemer in Assen voor renovatie en onderhoud 

Als aannemer in Assen helpt Zetstra Bouwbedrijf u niet alleen bij een nieuw-, aan- of verbouw van de woning. Ook voor werkzaamheden op het gebied van renovaties en onderhoud kunt u op onze hulp rekenen. Het regelmatig laten onderhoud van de woning is belangrijk om bijvoorbeeld houtrot in kozijnen tegen te kunnen gaan. We adviseren u graag over het onderhoud dat u aan uw woning uit zou moeten voeren om deze in een goede staat te houden. Naast renovaties en onderhoudswerkzaamheden voeren we als aannemer in Assen restauraties uit aan klassieke panden. Denk bijvoorbeeld aan oude kerken of soortgelijke monumentale gebouwen. 

Advies van een ervaren aannemer in Assen

Wilt u meer weten over de hulp die Zetstra Bouwbedrijf u kan bieden? Neem eens contact met ons op, wanneer u op korte termijn een professionele en ervaren aannemer in Assen zoekt. We maken graag eens nader kennis om te bekijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Samen zorgen we dat uw project op vakkundige wijze wordt uitgevoerd, zodat u hier een lange tijd plezier van heeft!