(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel aanbouwbedrijf in Groningen 

Het is niet ondenkbaar dat uw woning door de jaren heen te klein is geworden. Mogelijk heeft een gezinsuitbreiding ertoe geleid, dat u op zoek bent naar mogelijkheden om meer ruimte te creëren op de benedenverdieping. Ook wanneer u richting de toekomst gelijkvloers wil gaan wonen, kan een dergelijke uitbreiding van uw woonoppervlak wenselijk zijn. Een aanbouw betekent overigens niet per definitie, dat u op de begane grond uitbreidt. Denk ook aan de mogelijkheid om uw woning van een dakkapel te voorzien, waarmee u een extra ruimte creëert op zolder. Als ervaren aanbouwbedrijf in Groningen leggen we de diverse mogelijkheden graag aan u voor. 

Aanbouwbedrijf in Groningen voor uw aanbouw 

Op basis van uw wensen en behoeften, denken we graag met u mee over de beste oplossing om uw woonoppervlak uit te breiden. Als aanbouwbedrijf in Groningen weten we dat er veel komt kijken bij de realisatie van zo’n aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze, het ontwerp van de aanbouw en niet onbelangrijk, het in orde maken van de vergunningen om te kunnen starten met de bouw ervan. De jarenlange ervaring die wij als aanbouwbedrijf in Groningen hebben komt hierbij goed van pas. We adviseren en ondersteunen u op de momenten dat u dit wenst. 

Advies van aanbouwbedrijf in Groningen 

Mogelijk wilt u meer weten over de voor- en nadelen van de verschillende materialen die u bij de realisatie van een aanbouw kunt gebruiken. Of wellicht bent u nieuwsgierig naar de soorten constructies waar u wel, of juist geen bouwvergunning voor nodig heeft. Onze vakmensen vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken en een eerste afspraak met u in kunnen plannen. We zijn benieuwd naar uw wensen en plannen die u mogelijk al heeft.