(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ervaren aanbouwbedrijf in Drenthe 

Bent u voornemens een aanbouw aan uw bestaande woning te realiseren, om zo voor meer ruimte in huis te zorgen? Als ervaren aanbouwbedrijf in Drenthe zijn we u hierbij graag van dienst. U heeft bij realisatie van een aanbouw verschillende mogelijkheden. Denk niet alleen aan een aanbouw op de begane grond, wat mogelijk ten koste gaat van uw tuin. Kijk ook eens naar een dakkapel of bijvoorbeeld een dakopbouw. Het is afhankelijk van het doel van uw aanbouw, welke van deze opties het meest geschikt is. Specialisten van ons aanbouwbedrijf in Drenthe zetten de verschillende opties graag voor u op een rijtje. 

Aanbouwbedrijf in Drenthe voor realisatie van uw aanbouw 

De realisatie van een aanbouw bestaat voor ons aanbouwbedrijf in Drenthe uit verschillende stappen. Vaak wordt begonnen met een inventarisatie van uw wensen, om op basis daarvan met een eerste voorstel voor uw aanbouw te kunnen komen. Een volgende stap is het daadwerkelijke ontwerp en de materiaalkeuzes die u hierbij maakt. Kiest u voor een stenen aanbouw op de begane grond, of gaat u bijvoorbeeld voor een serre met veel glas in een metalen frame? Belangrijk bij de keuzes die u hierin maakt is onder meer de isolatiewaarde van het materiaal; een aanbouw kan bijdragen aan de isolatiewaarde van uw woning als geheel. 

Advies van aanbouwbedrijf in Drenthe 

Zoals reeds aangehaald kunt u ons aanbouwbedrijf in Drenthe niet alleen inschakelen voor het daadwerkelijk realiseren van uw aanbouw. Ook voor advies vooraf kunt u bij ons terecht. De meer dan 100 jaar ervaring die ons bedrijf heeft in haar vak komt hierbij goed van pas. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u meer leest over onze dienstverlening en ervaring