(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aan de slag met een aanbouw in Peize 

Heeft u te weinig ruimte op de benedenverdieping van uw woning? Zoekt u naar mogelijkheden om een bijkeuken te realiseren voor het opslaan van uw spullen? Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de realisatie van een aanbouw in Peize. Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende bouwwerkzaamheden, kunnen we u vrijwel altijd een passende oplossing bieden nauw aansluitend op uw wensen. Heeft u al een beeld bij de meest geschikte plek voor de aanbouw? Kiest u voor een aanbouw op de begane grond, of wilt u deze naar boven toe doortrekken? We adviseren u graag over uw mogelijkheden. 

Plannen maken voor een aanbouw in Peize 

Het realiseren van een aanbouw in Peize start voor ons bij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Niet alleen uw wensen voor de indeling, het formaat en de locatie van de aanbouw in Peize spelen hierin een belangrijke rol. Denk ook aan de materialen die u wilt laten gebruiken bij de bouw ervan. Gaat u voor een strakke en moderne look van de buitenmuur en gevel? Kiest u wellicht voor een klassieke tint in het metselwerk? Door de verschillende mogelijkheden aan u voor te leggen, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen voorafgaand aan de start van de realisatie van uw aanbouw in Peize. 

Verschillende opties bij een aanbouw in Peize 

Er zijn verschillende manieren waarop u een aanbouw in Peize kunt laten realiseren. Denk aan het verschil tussen een serre, een dakkapel en bijvoorbeeld een compacte garage. Weet u al hoe de aanbouw aan uw woning eruit moet komen te zien? Neem contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken en uw wensen kunnen bespreken.