(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij realisatie van aanbouw in Paterswolde 

Bij de realisatie van een aanbouw in Paterswolde komt ontzettend veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het in orde maken van de bouwvergunning om überhaupt te kunnen starten. Naast de bouwvergunning is het zaak na te denken over het type aanbouw wat u wilt laten realiseren. Kiest u voor een lichte serre met voornamelijk glas, of gaat u voor een garage aan uw woning? Het type aanbouw in Paterswolde wat past bij uw wensen is voornamelijk afhankelijk van het beoogde gebruik van de extra ruimte in huis. Wilt u deze ruimte gebruiken om u af en toe terug te kunnen trekken? Zoekt u naar een plek waar u uw spullen op kunt bergen? We denken graag met u mee. 

Aan de slag met uw aanbouw in Paterswolde 

Wanneer u het beoogde gebruik van uw aanbouw in Paterswolde helder heeft, kunnen we starten met het maken van een plan. Denk na over de materialen die u wilt gebruiken bij de realisatie van uw aanbouw, denk na over de indeling hiervan en het formaat. We laten u graag voorbeelden zien van eerder uitgevoerde bouwprojecten. Dit geeft u een helder beeld van hetgeen tegenwoordig mogelijk is bij een aanbouw aan uw huis in Paterswolde. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen. Weet u al aan welke eisen uw aanbouw straks moet voldoen? 

Ruime ervaring met realisatie aanbouw in Paterswolde 

De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf hebben een jarenlange ervaring met het realiseren van tal van verschillende bouwprojecten. Laat u ons een aanbouw in Paterswolde bouwen, dan verzekert u zich van een fraai eindresultaat passend bij de wensen die u vooraf met ons deelde. Bij de realisatie van bouwwerkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.