(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realisatie van een aanbouw in Oldekerk 

Heeft u momenteel te weinig ruimte in huis? Kies voor de realisatie van een aanbouw in Oldekerk; het bespaart u verhuiskosten. Daarbij vinden veel mensen het prettig in hun eigen, vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Niet alleen de verhuiskosten die u bespaart kunnen een reden zijn om voor een aanbouw in Oldekerk te kiezen. Denk ook aan het feit dat u direct van meer comfort geniet met de extra ruimte die een aanbouw u biedt. Evenals dat een aanbouw de waarde van uw woning laat toenemen. U verdient de investering gedeeltelijk terug op het moment dat u de woning verkoopt in de toekomst. 

Aanbouw in Oldekerk in verschillende soorten 

Bij de realisatie van een aanbouw in Oldekerk heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een aanbouw op de begane grond? Gaat u wellicht voor een aanbouw op zolder? Het is afhankelijk van de plek in huis waar u momenteel te weinig ruimte heeft, welke van deze mogelijkheden het meest geschikt is. Bij een aanbouw op de begane grond kunt u denken aan een stenen uitbouw aan de woning, maar bijvoorbeeld ook aan een serre. Zetstra Bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in het realiseren van een aanbouw in Oldekerk. Deze ervaring gebruiken we graag om u te adviseren over uw mogelijkheden. 

Advies bij ontwerp van aanbouw in Oldekerk 

Het is heel begrijpelijk, wanneer u bij het ontwerpen van een aanbouw in Oldekerk advies wenst over de factoren waarmee u rekening dient te houden. Uit welke materialen kunt u bijvoorbeeld kiezen bij een dakkapel? Wat zijn hierin de adviezen die onze ervaren vakmensen u kunnen geven? Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen voor een eerste kennismaking. We zijn benieuwd naar uw plannen en wensen.