(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp bij een aanbouw in Hoogkerk 

Merkt u steeds vaker, dat u te weinig ruimte heeft op de benedenverdieping van uw woning? Dit kan een goede reden zijn om te kiezen voor een aanbouw in Hoogkerk. Met een aanbouw creëert u niet alleen meer ruimte voor uzelf; het verhoogt ook de waarde van de woning. Zetstra Bouwbedrijf is een ervaren partij op het gebied van de realisatie van bouwprojecten. Wij ondersteunen huishoudens niet alleen bij de realisatie van een aanbouw in Hoogkerk, maar bijvoorbeeld ook bij een renovatie of verbouwing van de woning. Dit doen we niet alleen door het project daadwerkelijk uit te voeren; ook adviseren we mensen graag over de mogelijkheden die ze hierbij hebben. 

Plannen maken voor aanbouw in Hoogkerk 

Bij de keuze voor een aanbouw in Hoogkerk heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een serre, een aanbouw aan de woonkamer, het realiseren van een bijkeuken of het plaatsen van een dakkapel op uw dak? Dergelijke mogelijkheden geven u direct meer vierkante meters. Wat in uw situatie de beste keuze is, hangt van verschillende factoren af. Waar mist u momenteel ruimte? Wat is uw budget? Hoe wenst u de aanbouw straks te gebruiken? Enzovoorts. Zoals eerder aangehaald werd adviseren we u graag om samen tot een gedegen plan voor uw aanbouw in Hoogkerk te komen. 

Aanbouw in Hoogkerk realiseren 

Wilt u op korte termijn een aanbouw in Hoogkerk realiseren? Neem gerust contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn erg benieuwd naar de plannen die u al in uw hoofd heeft voor de aanbouw aan uw woning in Hoogkerk. Overigens helpen we niet alleen particulieren bij de realisatie van een aanbouw; ook zakelijke partijen voorzien we van hulp.