(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aanbouw Groningen

Bent u op zoek naar extra ruimte, wilt u groter gaan wonen maar ziet u een verhuizing niet zitten? Dan is aanbouw van uw bestaande woning een prima alternatief. Voor aanbouw van uw woonruimte in Groningen bent u bij Zetstra Bouwbedrijf aan het juiste adres. Ons team bestaat louter uit professionals, met ervaring die van generatie op generatie gedurende meer dan een eeuw is opgebouwd. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij uw betrouwbare bouwbedrijf. Wij leveren betaalbare kwaliteit, denken graag met u mee, werken met duurzame materialen en houden ons aan de afspraak en planning.

Wat voor aanbouw en waarom?

Aanbouw creëert natuurlijk meer ruimte, geeft uw huis ook een ruimtelijker uiterlijk en heeft vaak waardevermeerdering als resultaat. Aanbouw heeft vele alternatieven en kan in vele vormen tot stand komen. Een serre biedt u een overdekte tuin, een dakkapel maakt een zolder of slaapkamer groter. Een bijkeuken geeft u meer opbergruimte voor huishoudelijk materiaal, waar een garage als extra opslagruimte voor gereedschap en fietsen kan dienen. Voordat de aanbouw begint zullen wij eerst samen met u bekijken of er een vergunning nodig is en, indien gewenst en nodig, helpen met de aanvraag.

Contact en informatie over aanbouw mogelijkheden Groningen

Wanneer u zich dieper wil oriënteren en de mogelijkheden graag eens nader met een van onze deskundigen wil bespreken, dan staan wij voor u klaar. Voor meer advies en informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0594-503590. Mailen kan ook: info@zetstra.nl. Wij verwelkomen u ook graag bij een bezoek aan de Westerdijk 15-1 in Groningen. Wij horen graag van u!