(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Realisatie van een aanbouw in Drenthe 

Heeft u meer ruimte nodig door bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding? Een goed alternatief voor de verhuizing naar een nieuwe woning is de realisatie van een aanbouw in Drenthe. Bij een aanbouw wordt vaak al snel gedacht aan een aanbouw op de begane grond, om de eet- of bijvoorbeeld woonkamer te verruimen. Er is echter veel meer mogelijk. Denk ook aan een dakkapel of een dakopbouw om op de bovenverdieping meer ruimte te creëren. Het laten plaatsen van een dergelijke aanbouw op uw woning valt goed te combineren met een renovatie van de zolder. Maak hier bijvoorbeeld twee losse slaapkamers van, of kies voor de combinatie van een slaapkamer met kantoor. 

Voordelen van een aanbouw in Drenthe 

De keuze voor de realisatie van een aanbouw in Drenthe biedt u verschillende voordelen. Dit gaat verder dan slechts het voordeel dat u niet meer hoeft te verhuizen en als gevolg daarvan verhuiskosten bespaart. Denk ook aan het feit dat een aanbouw uw woningwaarde fors laat stijgen. Het maakt dat u een investering in een aanbouw op termijn (gedeeltelijk) terug zal verdienen bij de verkoop van de woning. Daarnaast kan een aanbouw in Drenthe een positieve invloed hebben op de isolatiewaarde van het huis. 

Advies bij realisatie aanbouw in Drenthe 

U kiest niet van de een op de andere dag voor de realisatie van een aanbouw in Drenthe; het is iets waar u goed over na wilt denken. Met welke factoren dient rekening te worden gehouden? Wat zijn de keuzes die u dient te maken? De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf voorzien u graag van persoonlijk advies om u hierin op weg te helpen. Neem eens contact op, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen.